Onze Diensten

Diensten

Op de website vindt u heel wat informatie over onze diensten.

Centrale Verwarming

Saveco uit Brakel installeert alle soorten centrale verwarming, volledig volgens uw wensen en budget. Radiatoren, vloer- of wandverwarming, convectoren, alles is mogelijk! Neem contact met ons op om de uit te voeren werken te bespreken en wij bieden u een offerte op maat aan.

Herstellingen & Onderhoud

Saveco uit Brakel is niet alleen uw partner voor de plaatsing en vervanging van sanitaire toestellen en verwarmingsinstallaties, maar biedt ook een goede nazorg aan. Zo kunt u bij ons terecht voor onderhoud en herstellingen. Uiteraard geldt dit ook voor airco-installaties, warmtepompen en zonneboilers. Alle merken zijn welkom, ook deze die niet door ons zijn geplaatst!

Warmetepompen

Een warmtepomp is een ecologisch en economisch alternatief voor een traditionele verwarmingsketel. De aansluitingsmogelijkheden zijn veelzijdig: verwarming via vloerverwarming, radiatoren, ventilo-convectoren, sanitair warm water. Warmtepompen bieden tal van mogelijkheden om u warm te houden. En wanneer het nodig is, schakelt u de koelfunctie in.

Airco-installaties

Moderne airco-installaties zijn al lang niet meer enkel inzetbaar in de zomer. De huidige modellen zijn zodanig uitgerust dat ze niet alleen koude, maar ook warme lucht blazen. Ze zorgen als het ware voor een optimale temperatuur het hele jaar rond.

Sanitair

In een mooi ingerichte badkamer is het altijd gezellig vertoeven. Is uw huidige badkamer aan vervanging toe? Doe dan voor de plaatsing van uw sanitair een beroep op een echte vakman.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie?